Kvalitetssäkrade städfirmor

Städföretag som lever upp till våra krav

På Renare.nu kopplar vi samman besökare med pålitliga lokala städföretag för uppdrag till ditt kontor.

Varje dag skapar vi möjligheter för företag och privatpersoner att hitta kvalitetssäkrade städtjänster genom att dela tidigare kundupplevelser och omdömen.

Vi förstår att förtroende är avgörande när det gäller att välja rätt städföretag. Därför strävar Renare.nu efter hög integritet och transparens för att erbjuda en uppriktig bild av de lokala städföretagen på vår plattform.

"Vi tror på värderingsdriven verksamhet och sätter transparens framför kommersiella intressen"

Förfrågningar som görs via vår webbplats skickas endast ut till städföretag som lever upp till våra krav.

Att välja ett städföretag som är kvalitetssäkrat av Renare.nu garanterar att företaget har en välskött ekonomi, ett kundnöjdhetsindex över vårt minimikrav samt att det är ett väletablerat städföretag i den staden eller området som de är verksamma inom.

För att understryka detta, ger vi våra städpartners möjligheten att använda "kvalitetssäkrad städfirma"-märket även på sina egna webbplatser.

Kvalitetssäkrad städfirma-märket

Kvalitetssäkrad städfirma
				
					<a href="https://renare.nu" target="_blank"><img decoding="async" src="https://renare.nu/media/kvalitetssakrad-stadfirma-dark.png" alt="Kvalitetssäkrad städfirma - Renare.nu"></a>
				
			
Kvalitetssäkrad städfirma - Renare.nu
				
					<a href="https://renare.nu" target="_blank"><img decoding="async" src="https://renare.nu/media/kvalitetssakrad-stadfirma-light.png" alt="Kvalitetssäkrad städfirma - Renare.nu"></a>
				
			

Kontorsstädning Endast kvalitetssäkrade städfirmor.
  • Utan köptvång
  • Snabbt svar
  • Bekvämt